duminică, 17 decembrie 2017

Frânarii ANP - Sezonul 1, Episodul 3

         Se întretaie știrile pe ici pe colo precum că unul dintre șefii de serviciu din DMRU tocmai ce a luat un bocanc în gură de la DG pe probleme de viteza melcului, lipsa asumării (cine vorbește!) și altele. Ne întrebăm, procedural și instituțional vorbind, nea Gicu Iftincu nu are nicio vină? Unde se regăsea 'mnealui când domnul șef de serviciu "greșea profund"? Nu cumva e cel care, conform fișei postului, coordonează, îndrumă, VERIFICĂ, etc toate documentele care ies din DMRU...? Bine ar fi fost dacă Gigică, într-un rar moment non-pălincă, s-ar fi aplecat cu seriozitate asupra problemelor DMRU, implicându-se proactiv în bunul mers al lucrurilor, evitând astfel măsuri radicale vizavi de personalul din subordine. Dar, de fapt, ce-i pasă directorașului de oamenii lui când are de păzit cu strășnicie scaunul de sub dosul personal?

         Rușine Gheorghe Iftinca pentru că nu ești în stare să îți îndrumi subordonații, să-i motivezi și să îi protejezi când au nevoie!

         P.S. Poate se face dreptate și în ceea ce te privește și la anu' trebuie să iei trenul ca să vezi luminițele de sărbători din București! Ar fi un miracol de Crăciun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu